Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Problemen met de Challenge van 2023?

Vuurvogeltje

20-01-2023 4 reacties Algemene vraag
Vandaag zag ik dat meerdere boeken uit het overzicht waren verdwenen. Ik vroeg me af of andere mensen ook vreemde dingen zien op hun Challenge-pagina.

Na een nieuw boek toegevoegd te hebben, wilde ik even kijken hoe mijn Challenge-overzicht er voor stond. Hij stond nog keurig op 18% (18/100), maar uit de lijst links waren drie boeken verdwenen en stond het totaal op 15 boeken. De enige Engelstalige boeken op de lijst, stuk voor stuk delen van Ascendance of a Bookworm, waren verdwenen. Ik heb geprobeerd ze opnieuw toe te voegen, maar nu staan ze in het overzicht van gelezen boeken als 'wil ik lezen' (op een wit vlak, in plaats van het gebruikelijke meer frambozenrode). Ook merkte ik dat er delen van de informatie op de boekenpagina's was verdwenen.

In mijn 'Dit ga ik lezen'-overzicht van mijn Challenge-pagina, zag ik dat Boto Banja (de essay van Raoul de Jong voor de aankomende boekenweek) opeens ook 'wit' was. Van dat boek weet ik dat recentelijk de cover is toevoegd aan de boekenpagina.

Ik heb een flauw vermoeden dat er iets misgaat bij de registratie van boeken met onlangsaangepaste informatiepagina's. Het is slechts een hypothese, dus ik vroeg me af of meer mensen vreemde dingen zien op hun Challenge-pagina.

Edit: net na het plaatsen van dit bericht, staan de boeken weer op de correcte plek en correct gelabeld. Ik mis nog wel een aantal honderd pagina's in het totaal, maar dat zal zijn omdat die van de infopagina van Ascendance of a Bookworm Part 1, Volume 3 zijn verdwenen.
Plaats een nieuwe opmerking

Reacties op: Problemen met de Challenge van 2023?

Gesponsorde boeken