Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Hebban Crew Hebban Crew

Wat wordt jouw laatste boek van 2022?

Hebban Crew

05-12-2022 57 reacties
Nog maar 1 maand en dan is 2022 alweer voorbij. Weet jij al wat jouw laatste boek van het jaar gaat worden voor we een nieuwe Hebban Reading Challenge starten?

In december doen we het net even anders met de Weekopeningen van de Hebban Crew: we kijken terug op alle leuke Hebban-dingen en de boeken die we het afgelopen jaar hebben gelezen. Ook bedenken we alvast wat waarschijnlijk ons laatste boek van het jaar gaat worden, lees hier Sanders Weekopening.

Nu willen wij natuurlijk van jou weten: wat gaat (waarschijnlijk) jouw laatste boek van het jaar worden? Vertel het ons hieronder in de reacties en vertel ons vooral ook waarom je dit boek kiest. Is het een typische jaarafsluiter? Ben je er toevallig nog in bezig en verwacht je die enorme klepper niet uit te lezen voor januari? Of weet je het nog helemaal niet omdat je wacht tot je de kerstcadeaus binnen hebt en daaruit een boek gaat kiezen?

Laat het ons weten en wie weet komt jouw antwoord terug in het laatste Hebban Reading Challenge overzicht van 2022.

Plaats een nieuwe opmerking

Reacties op: Wat wordt jouw laatste boek van 2022?