Advertentie

Vaderdag: Een steuntje in de rug

Geef juist deze Vaderdag een boek cadeau

Een boek is altijd het meest persoonlijke cadeau. Maar deze Vaderdag zijn boeken éxtra mooi om te geven. Want of je vader nou weer lekker naar buiten gaat, of liever binnen blijft ... met een boek geef je hem altijd een steuntje in de rug. Stof tot nadenken. Een slapeloze nacht. Of al die andere dingen die een boek kan doen.

Tip: lees tegelijk met je vader hetzelfde boek. Want samen lezen is nóg leuker!

Cadeautips

Klik op de covers voor meer informatie en recensies, log in of maak een account aan om de boeken op je Wil-ik-lezen-boekenplank te zetten.

(179)
In oneliners en verzen wordt bij Finkers het ongerijmde geloofwaardiger dan het gezond verstand, dat immers al genoeg ellende veroorzaakt. Zijn wijsheden worden evenveel geciteerd in het café als op filosofencongressen. Finkers op papier is plezier waar je lach- en denkrimpels van krijgt.
(53)
Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Een goede gezondheid begint niet in de sportschool, maar in je hoofd. Daarom laat Wouter de Jong in Mindgym zien hoe je in 12 weken je mentale conditie kunt verbeteren.
(11)
Het schokkende verhaal van de Deutsche Bank als het symbool van roekeloos, gewetenloos en crimineel beleid in de bankenwereld. In De duistere bank heeft topbankier Bill Broeksmit een hoofdrol, na zijn zelfmoord werd duidelijk dat hij te veel geheimen kende van zijn werkgever Deutsche Bank. Enrich geeft die geheimen nu genadeloos prijs.
(39)
In deze eerste nieuwe verzenbundel na Met enige vertraging heeft Lévi Weemoedt de oude kluizenaar in zichzelf hervonden. Maar dat kluizenaarschap belemmert hem niet om oog te hebben voor alle gekkigheid van deze tijd – en die belachelijk te maken.
(25)
Wat heeft Van Gaal voor het voetbal betekend? Robert Heukels spreekt niet alleen uitgebreid met Van Gaal zelf, maar ook met vele nationale en internationale kopstukken uit de voetbalwereld. LvG biedt een unieke en nieuwe blik op een beeldbepalende trainer en een bijzonder mens.
(3)
Toen Flea in 1962 als Michael Peter Balzary in Australië ter wereld kwam, kon niemand nog vermoeden dat hij zou uitgroeien tot een van de meest iconische muzikanten ter wereld. Nu stelt hij zijn turbulente levensverhaal op virtuoze wijze te boek in zijn langverwachte autobiografie.
(1)
Rennen is de basis van alle sporten. Het is belangrijk om niet alleen je conditie op peil te houden, maar rennen zorgt ook voor het ontwikkelen van je balans en motoriek. In Rennen met Gregory Sedoc geeft Gregory tips en legt hij uit hóé je moet rennen. Maar hij laat vooral zien wat rennen zo leuk maakt.
(5)
Een groots Nederlands tennistalent keert na een jaar van blessureleed terug in het circuit en langzaam wordt duidelijk dat Paul Dogger zijn belofte nooit zal kunnen inlossen. Op zijn drieentwintigste stopt hij met proftennis en glijdt razendsnel af. In Paul Dogger vertelt hij openhartig over zijn leven, zijn drugsverslaving en spaart hij zichzelf bepaald niet.
(21)
Huisarts Juriaan Galavazi is gespecialiseerd in coaching en holistische geneeskunde. De reguliere geneeskunde is en blijft de basis van zijn praktijk, maar hij biedt de mogelijkheid om breder naar klachten te kijken. Met zijn coachingsprogramma's helpt hij mensen om zich zowel lichamelijk als geestelijk fit te voelen.
(5)
Waar de oorspronkelijke haiku overwegend gewijd was aan De Natuur, handelt een Haikoot over van alles en nog wat. Deze werkwijze resulteert in originele waarnemingen van ons aller doen en laten. 575 Haikoots is een ruime en bonte verzameling Haikoots, door Kees van Kooten zelf voorzien van passende foto’s.

Meer vaderdagtips

een slapeloze nacht stof tot nadenken een steuntje in de rug

 

 

Geef net als May Hollermann een steuntje in de rug cadeau

De vader van May Hollermann krijgt deze Vaderdag een steuntje in de rug cadeau. Met het boek De tweede helft van John de Wolf en Nathan Vos. Ontdek hiernaast tien boeken waarmee je jouw vader een steuntje in de rug kunt geven.

Welk boek geef jij? Vind nog meer inspiratie voor Vaderdag in de complete Hebban Vaderdag top 30.

 

Hebban Vaderdag-actie!

Zet de boeken uit de Vaderdag Top 30 die je graag wilt hebben op je verlanglijstje, deel het op Facebook en maak kans op een verrassingsboekenpakket, aangeboden door Hebban en jouw lokale boekhandel! Klik hier voor de instructies en de voorwaarden.

 

Populair op Hebban

De mooiste non-fictie boeken
Dit zijn de tien mooiste non-fictie boeken uit de Hebban 1000.

8 redenen om mee te doen aan de Hebban Reading Challenge
Of je nou 3 boeken leest of 30, of zelfs 300. Het is aan jou hoe je je challenge invult. We geven je zo maar eens acht redenen om mee te doen aan de Hebban Reading Challenge.

Welk type lezer ben jij?
Boekliefhebbers zijn we allemaal hier op Hebban, maar welk type ben jij nog echt? De redactie zet veertien soorten lezers op een rij. Met een flinke knipoog, uiteraard. Herken jij jezelf in een (of meer) van de categorieën?

 

Populairste boekenlijsten

Recensie-overzicht
Hebban-recensenten bespreken de nieuwste boeken.

Boek van de Maand
Alle Boeken van de Maand van het Hebban Boekverkoperspanel op een rij.

Verwachte non-fictie
De Hebban crew selecteert maandelijks de meest opmerkelijke en interessante non-fictietitels.

 

Blijf op de hoogte

Hebban Lunchupdate
Elke dag het laatstenieuws en nieuwste giveaways in je mailbox.

Genrenieuwsbrief
De wekelijkse nieuwsbrief van Hebban voor jouw favoriete genres.

 

 

Met ruim een half miljoen bezoekers per maand en meer dan 190.000 geregistreerde lezers is Hebban.nl de grootste en actiefste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen. Elke dag worden er meer dan duizend nieuwe lezersbeoordelingen en recensies toegevoegd. Hebban organiseert jaarlijks circa 150 online leesclubs en de populairste reading challenge voor Nederlandstalige lezers.
    

 

Gesponsorde boeken