Advertentie

Valentijnprijs 2019: Gaby Rasters wint juryprijs en publieksprijs

Het Valentijngenootschap reikt op 9 februari in Driebergen de Valentijnprijs 2019 uit (ter waarde van 1000 euro). De winnaar is gekozen door een vakjury onder leiding van juryvoorzitter John Brosens. Voor de tweede keer wordt er tevens een Publieksprijs uitgereikt (250 euro). De lezers kiezen hun favoriet door hun stem uit te brengen. Stemmen kan op deze pagina tot en met 7 februari. De winnaars worden op 9 februari bekendgemaakt tijdens het Valentijnfestival in het Antropia te Driebergen.

Voor de prijsuitreiking is er een vol programma en maak je kennis met Patrick Haagmans die alles vertelt over het verfilmen van een boek. Marjan van den Berg geeft een lezing over het schrijven van columns. Petra Heckman vertelt alles over het schrijven en lezen van boeken als je blind of slechtziend bent. Daarnaast is er een leuke markt en heb je de mogelijkheid auteurs te ontmoeten en hun boeken te kopen. Een toegangskaartje is slechts 10 euro en hier te bestellen. 

Hier vind je een handig overzicht van alle boeken die op de longlist staan.

Gaby Rasters wint Valentijnprijs 2019

De Valentijnprijs 2019 is gewonnen door Gaby Rasters met ‘Nooit meer bang’ (uitgeverij Z&K). De prijs werd voor de vijfde keer uitgereikt. Rasters won zowel de jury- als de publieksprijs.


Gaby Rasters

Gaby Rasters

Gaby Rasters is auteur en moeder van drie kinderen. Ze is dol op social media, n...