Advertentie

Zomerlezen: ik zoek een fijn boek

Vind hier zomerse boekentips en koop in je favoriete boekhandel of leen in de bibliotheek, want je zomer begint met boeken!

Welkom op Hebban

Met bijna 200 duizend leden en meer dan 11 duizend deelnemers aan de Reading Challenge is Hebban de grootste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen en dé leesplezierbevorderaar bij uitstek. Op zoek naar leesinspiratie voor deze zomer? Dan ben je hier op de juiste plek. De Hebban Crew geeft, geholpen door haar enthousiaste achterban, leestips voor alle genres en alle leeftijden.

Ik lees graag thrillers

Wil je graag even verdwijnen in een spannend boek. Hebban geeft thrillertips waarmee jij de zomer wel doorkomt!

Naar onze thriller-leestips

Ik lees graag feelgood

Liefde, romantiek en en een onvermijdelijk happy end. Hebban geeft heerlijke feelgood-leestips waarmee je tóch op vakantie kunt!

Naar onze feelgood-leestips

Ik lees graag literatuur

Laat je meeslepen door de beste verhalenvertellers. Op Hebban vind je literaire leestips waar jij onder de indruk van zult zijn!

Naar onze literatuur-leestips

Ik lees graag non-fictie

Zoek je informatie, waargebeurde verhalen, feiten, verdieping en achtergrond? Ontdek op Hebban deze actuele non-fictie boeken!

Naar onze non-fictie-leestips

Ik lees graag YA

Avontuur, romantiek, fantasy, spanning voor young adults. Hebban tipt de beste YA-boeken om de zomer mee door te komen!

Naar onze YA-leestips

Ik zoek een goed jeugdboek

Dappere jongens en meisjes beleven de spannendste en leukste avonturen. Hebban heeft voor iedereen wel een jeugdboekentip!

Naar onze jeugdboeken-leestips

Ik zoek een goed voorleesboek

Voorlezen is belangrijk voor jong én oud. Hebban zet de mooiste en beste prenten- en voorleesboeken voor je op een rijtje.

Naar onze voorleesboeken-tips

Ik wil me laten verrassen

Maak gebruik van de Hebban Boekentipper. Noem je favoriete boeken, kies een hulplijn en ontvang een persoonlijke leestip in je mailbox.

Naar onze boekentipper

Ik wil op reis in een boek

Dan hebben we iets leuks voor je: de Zomerlezen Challenge! Lees deze zomer de wereld rond met Hebban en vink je bestemmingen af.

Naar onze Zomerlezen Reisgids

 

Elke dag het laatste boekennieuws in je mailbox?

Zet de Hebban Lunchupdate aan in je profiel of meld je hier aan.