Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×


Anna Drijver stelt nieuwe verhalenbundel Zomerlezen samen

Anna Drijver stelt dit jaar de verhalenbundel voor Zomerlezen samen. Het is de tweede keer dat het Zomerlezengeschenk de vorm van een bundel korte verhalen heeft. Wie van 21 juni t/m 2 juli minimaal € 15 aan Nederlandstalige boeken uitgeeft krijgt van de boekhandel de door Drijver samengestelde bundel korte verhalen cadeau.

De zomer blijft dé tijd om lekker te lezen. In de tuin, op het strand, aan het zwembad. En natuurlijk in de auto, het vliegtuig of de trein.

Zomeravond

In Zomeravond neemt actrice en schrijver Anna Drijver je mee op reis langs haar favoriete verhalen. Verhalen die haar raken, verhalen die jou vervoeren. Als een zomeravond waarvan je niet wilt dat hij voorbijgaat.

Drijver: ‘Het samenstellen van deze bundel is een enorme eer. Ik vind het geweldig om mensen deze reis door verschillende werelden aan te bieden. Ik hoop dat iedereen net zo verdwijnt in de verhalen en zich laat meeslepen door alle auteurs als ik.’

Anna Drijver (1983) speelde na de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie een hoofdrol in de film Bright Flight. Haar carrière als actrice nam een vlucht met rollen in onder meer Komt een vrouw bij de dokter, Loft, Undercover en Het Geheugenspel. Als schrijver bewerkte zij het scenario voor de romantische komedie Weg van Jou en schreef zij mee aan diverse series. Anna Drijver debuteerde in 2010 bij Lebowski met de lovend ontvangen roman Je blijft. Bij Nijgh & Van Ditmar verscheen in 2014 haar tweede roman Ei. Ze maakte de filmpodcasts Camera Loopt, Nooit Gezien en met Anne-Goaitske Breteler de verhalende podcast Traanjagers.

Reacties op: Anna Drijver stelt nieuwe verhalenbundel Zomerlezen samen


Anna Drijver

Anna Drijver

Anna Drijver is naast actrice in films, op televisie en op het toneel ook d...Gesponsorde boeken