Ed Sanders

Artikelen 1 beschrijving bewerken

Achter het pseudoniem Ed Sanders (1944) gaat Ewoud Lietaert Peerbolte schuil. Lietaert Peerbolte is advocaat, zakenman en thrillerauteur. Hij stuurde rechten aan de Universiteit van Amsterdam, maar gaf in 2005 zijn advocatenpraktijk op om vastgoedadviseur en belegger te worden.

In 1998 schreef hij zijn thrillerdebuut De frontrunners, een financiële thriller over voorkennis en beursfraude. Het boek werd genomineerd voor de Bruna Gouden Strop 1998 (later De Gouden Strop), de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek. Sanders voltooide De frontrunners  binnen acht weken. In 1999 volgde in hetzelfde genre De geldmaker.

Ter gelegenheid van de Maand van het Spannende Boek 1999 schreef Sanders De Tyrrheense connectie. De thriller Amsterd@m online, vermoedelijk gebaseerd op Nina Brink en World Online, werd in 2002 gepubliceerd. In 2005 schreef Sanders nog De zoon van Sint-Petersburg.

Nieuwste boek

De zoon van Sint-Petersburg - Ed Sanders Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Gesponsorde boeken