Gregg Loomis

Spots 2 beschrijving bewerken

Gregg Loomis (Atlanta, Georgia) is een Amerikaanse bestsellerauteur van een flink aantal thrillers. Daarnaast is hij advocaat en gespecialiseerd in commerciële geschillen. Voorheen was hij piloot en autocoureur en reisde veelvuldig naar Europa en het Caraïbisch gebied.

In 1991 debuteerde hij met de 'bayou'-thriller Voodoo fury.  Zijn grootste succes kwam echter pas in 2005 met de thriller The Pegasus secret  (De Pegasus connectie). Hoofdpersonage is advocaat Lang Reilly, die in veel boeken van Loomis zou terugkeren, waaronder The Coptic secret  (2009) and The Cathar secret  (2011), respectievelijk vertaald als Het koptische geheim  en Het geheim der Katharen. In 2015 publiceerde Loomis deel zeven: The poison secret  (Het geheim van Mithridates).

Met De poorten van de hel  (Gates of hades (2007) begon Loomis tussendoor een nieuwe serie met in de hoofdrol Jason Peters, die werkt voor NARCOM, een bedrijf dat doet wat de CIA niet kan. Hot ice  (2012) en The first casualty  (2013) zijn de twee volgende delen in de reeks. 

 

Nieuwste boek

Door lezers

Thriller Café / Thrillers december 2016
21 december 2016 1 reactie
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Gesponsorde boeken