Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Joke Janssen

Artikelen 1 Spots 1 beschrijving bewerken

Joke Janssen (1974) werd geboren in Sittard. Zij was het eerste kind van John Janssen uit Geleen en Els Janssen-Alders uit Overveen. Na de Vrije School in Maastricht voltooide zij in 1993 haar VWO-B in Heerlen aan het Grotius College. Hierna studeerde Joke sociologie in Tilburg. Na vier jaar studeerde zij cum laude af, met een aantekening in methoden en technieken van onderzoek.
 
Tien jaar lang was Joke werkzaam als sociaalwetenschappelijk onderzoeker. Om gezondheidsredenen was ze genoodzaakt om in 2007 haar baan als onderzoeker op te zeggen. Tijdens haar herstel begon Joke te schrijven. In eerste instantie korte verhalen en columns. Eind 2011 debuteerde zij met haar eerste roman: Klaar. Lang leve saai!, haar eerste jeugdroman, verscheen in de zomer van 2013.
 
Joke Janssen is getrouwd met interieurarchitect Ed Burgwal. Samen kregen ze in 2003 een dochter.
Bron: www.jokejanssen.nl
Foto: Ed Burgwal

Nieuwste boek

Operatie kerstboom - Liesbeth van Binsbergen Jeanette Molema ... Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken