Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Marjan van den Berg Auteur

Hebban-auteur


79 lezers volgen deze auteur

Marjan van den Berg

Artikelen 18 Newsroom 1 Spots 6

Freelance journaliste, auteur en lerares Nederlands. Heel erg verbonden met het weekblad Margriet: al een jaartje of 23 een wekelijkse column en al meer dan twintig jaar een wekelijkse aflevering van het feuilleton 'Sanne'. Naast twaalf boeken in de Sanne-reeks, het laatste boek verscheen in mei dit jaar, publiceerde ik drie bundels: 'Ze is de vioolmuziek vergeten', 'Van den Berg stort in!!' en 'Je neemt gewoon een aanloopje'. In 2013 verscheen mijn eerste chicklit voor 45+. Ik houd van lichtvoetigheid, van proza met een brede glimlach, letters met bubbels. Maar ik kon weinig boeken vinden waarin ik me met de heldin kon identificeren. Die waren allemaal een stuk jonger dan ik. Dus schreef ik Hmmmmm..., mijn eerste roman. Het verhaal van Anne, 50+, met versleten heup en een Italiaanse lover die ze ontmoet aan de pokertafel op internet. Op de spelletjessite kon mijn Anne zijn wie ze wilde... Maar hij natuurlijk ook! Er volgt een operatie en een ontmoeting in Milaan. Hmmmmm...! Ik werk nu aan mijn nieuwe boek. Werktitel: 'Joy'. En natuurlijk is ook daarin de heldin ouder dan 50. En dat is zo'n ontzettend mooie leeftijd!

Nieuwste boek

Meer over Marjan van den Berg

  Meer artikelen

Hebban Newsroom

  Meer artikelen

Updates van Marjan van den Berg

Het leven is leuk!
16 januari 2015 6 likes
Chicklit
16 juni 2014 3 likes
  Meer updates

Door lezers

Fabulous Feelgood! / Gaby Rasters is grote winnaar bij de Valentijnprijs 2019
11 februari 2019 11 reacties
Fabulous Feelgood! / Cadeautje: gratis e-book!
04 september 2018 38 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Marjan van den Berg