Advertentie
Komt goed, Sanne

Komt goed, Sanne

18
Gelezen 21 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 8 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0
Er gebeurt veel in het leven van Sanne en in de levens van de mensen om haar heen. 'Komt goed, Sanne' is het vijftiende boek vol belevenissen - hilarisch, romantisch, weemoedig soms en altijd vol onverwachte wendingen.

De eigenzinnige Amelandse kunstschilder Derk Donker steelt Sannes hart. Maar welk duister geheim bewaart hij? Golden Retriever Saar huppelt haar leven in en behoedt haar voor diep verdriet. Oom Paulus kan niet meer zelfstandig thuis wonen; hij vindt onderdak bij zijn neef Daan en diens echtgenoot Abel. Tot Paulus ineens op reis gaat naar het strand, waar hij zo van houdt. Hoog tijd voor Sanne om de zee in te rennen. Daar spoelen zorgen weg. 'Komt goed, Sanne...!'

Marjan van den Berg is freelance journalist en auteur.

Ze schreef naast de Sanne-reeks vijf prachtige bundels, Ze is de vioolmuziek vergeten, Van den Berg stort in!!, Je neemt gewoon een aanloopje, Kerst met tante Jo en Requiem voor een Pietje, de roman Hmmmm.... en de thriller Joy.

Genre
Feelgood , Literatuur & Romans
Populaire fiction algemeen
Aantal pagina’s
220
Uitgeverij
Iskander Uitgevers
Laatste editie
21 december 2018
ISBN
9789082764963 , 9789082764956 , 9789036435710
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic