Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De hulp
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 260 4 321 3 92 2 14 1 3

De hulp

690

Rank 2 Gelezen 718 Aan het lezen 79 Wil ik lezen 1259 Favoriet 35 Recensies 23
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 9 Spots 3   Topics 0

'Welkom bij de familie,' zegt Nina Winchester terwijl ik haar elegante, verzorgde hand schud.

Ik glimlach beleefd en kijk de marmeren gang rond. Hier werken is mijn laatste kans om opnieuw te beginnen. Maar ik zal snel ontdekken dat de geheimen van de Winchesters veel gevaarlijker zijn dan de mijne...

Elke dag maak ik het prachtige huis van de Winchesters van top tot teen schoon. Ik haal hun dochter op van school. En ik kook een heerlijke maaltijd voor het hele gezin voordat ik alleen ga eten in mijn kleine kamer op de bovenste verdieping.

Ik probeer te negeren hoe Nina er een zooitje van maakt, alleen maar om te zien hoe ik het opruim. Hoe ze vreemde leugens vertelt over haar eigen dochter. En hoe haar man Andrew elke dag meer gebroken lijkt. Maar als ik in Andrews knappe bruine ogen kijk, zo vol pijn, is het moeilijk voor te stellen hoe het zou zijn om Nina's leven te leiden. De inloopkast, de luxe auto, de perfecte echtgenoot.

Ik pas een van Nina's smetteloze witte jurken maar één keer. Gewoon om te zien hoe het is. Maar ze komt er al snel achter... en tegen de tijd dat ik besef dat mijn slaapkamerdeur op zolder alleen van buitenaf op slot kan, is het veel te laat.

Maar ik stel mezelf gerust: de Winchesters weten niet wie ik werkelijk ben.
Ze weten niet waartoe ik in staat ben...

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Vertaald door
Marie-Louise van Dongen
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
VBK Lab
Eerste editie
15 maart 2023
Laatste editie
15 maart 2023
ISBN
9789032520267 , 9789032520335


Boekinformatie wijzigen


Recensies (23)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De hulp

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.