Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
rhritsma Auteur

Hebban-auteur


Ronald-Henk Ritsma

Spots 1

Zijn eerste managementboek 'Macht &Invloed' werd uitgegeven in 2011 door Atlascontact. Voodookind is zijn eerste thriller. Ronald is deels opgegroeid in Frankrijk, in Nantes, waar een van zijn inspiraties, Jules Verne, zijn leven doorbracht. Momenteel woont hij in Nederland. Zijn verhalen worden gekenmerkt door een hoog tempo, spanning, faction, avontuur met een vleug science fiction en het bovennatuurlijke. Om alles zo realistisch mogelijk te maken zijn veel situaties gebaseerd op eigen ervaringen of uitgebreid onderzoek. Tijdens de bruisende internet bubbel werkte hij voor de klm.com afdeling en heeft de sterke groei van de website meegemaakt. Daarna heeft hij vooral voor grote internationale corporates gewerkt op het vlak van Ecommerce, Big data en CRM.

Nieuwste boek

Door lezers

Scifi & Fantasy Club / Duorecensie: Voodookind
08 januari 2019 2 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Ronald-Henk Ritsma