Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

1 Fifth Avenue

1 Fifth Avenue, het luxueuze appartementencomplex in de duurste straat van New York, belichaamt de succesvolle levens die de vrouwen in de nieuwe roman van Candace Bushnell zorgvuldig hebben opgebouwd _ of hopen op te bouwen. Als de societykoningin van het gebouw sterft, strijken advocate Annalisa en haar man haar vorstelijke appartement op, en stijgen de rivaliteiten binnen het gebouw tot ongekende hoogte.
Van Annalisa en haar hedge fund-koning Paul tot de ouder wordende roddelcolumniste Enid en de vers uit Los Angeles ingevlogen actrice Schiffer Diamond: Candace Bushnell zet in vlijmscherpe observaties en met genadeloos vernuft de moderne versie neer van de eeuwige strijd tussen oud geld en nouveau riche. Met haar briljante 1 Fifth Avenue bewijst Candace Bushnell zich andermaal als een van de grote kenners van de moderne wereld.

Candace Bushnell is de auteur van de scherpzinnige en geestige romans Sex & the City, 4 Blondes, Hogerop en Lipstick Jungle. Haar eerste boek Sex & the City was de basis voor de succesvolle televisieserie en bioscoopfilm. De pageturner Lipstick Jungle is inmiddels ook tot een televisieserie bewerkt.

‘Een verfrissende en zeer onderhoudende roman over de macht van het geld, seks en roem.’
usa today
Toon details

Schrijf een recensie

Is 1 Fifth Avenue het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Leen (27) zit gevangen in een kelder. Pas als hij zelf begrijpt waarom, zal zijn moeder hem vrijlaten. Literaire thriller. Spannend en aangrijpend. Vakantietip!

Stemmen laat de kracht van taal laat zien. Bijzonder knap hoe Boekwijt erin slaagt warmte en kou en hoop en verdriet in enkele zinnen te vangen.

Reageren op 1 Fifth Avenue

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.