Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

1933 was een slecht jaar

De winter van 1933 was een harde winter: de straten waren bedekt met dikke lagen sneeuw en de wind gierde langs de huizen. Dominic Molise, de held van dit verhaal, droomt van het voorjaar, omdat hij dan zijn geliefde linkerarm weer in actie kan laten komen. De Arm, degene die het dichtst bij zijn hart zit, moet ervoor zorgen dat zijn grootste droom in vervulling gaat: professioneel honkballer worden.
Dominic is niet de enige die wacht op het moment dat de sneeuw weer smelt. Zijn vader, een metselaar, brengt zijn tijd door in poolhallen, vloekend op het slechte weer dat hem geen werk brengt. Zijn vrouw bidt voor de eerste sneeuwklokjes, zodat de boodschappen weer betaald kunnen worden.
1933 Was een slecht jaar is een ontroerend verhaal over dromen tegen de klippen op, over vaders en zonen, en vooral over een door God gegeven Arm die Zijn zoete werk zal doen zodra de zon te voorschijn komt.
Toon details

Schrijf een recensie

Is 1933 was een slecht jaar het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op 1933 was een slecht jaar

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.