Advertentie

Aangenaam, ik ben Mijzelf

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
In dit openhartige boek vertelt Karen over haar ontdekkingstocht naar een authentiek leven. Zij is in Antwerpen geboren en verhuisde in 2000 met haar gezin naar Nederland. Een tekort aan eigenwaarde en een perfectionistische persoonlijkheid zorgde ervoor dat zij allerlei lichamelijke kwalen ontwikkelde. Uiteindelijk resulteerde dit in een bijna verstopte hartslagader en een zware burn-out. Vanaf dat moment draaide zij haar leven 180 graden om en ontdekte ze via de energetische weg haar ware zelf.
Karen is ervan overtuigd dat wij geen slachtoffers zijn, maar dat wij aan het roer van ons eigen leven staan. Zij neemt u mee hoe zij tot deze conclusie gekomen is en van welke handvatten zij gebruik maakt. ‘Aangenaam, ik ben Mijzelf’ is het verhaal van een vrouw waarin duidelijk wordt dat ieder van ons een onmisbaar stukje is in de universele levenspuzzel.
+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
268
Uitgeverij
Bullseye Publishing VOF
Laatste editie
11 januari 2021
ISBN
9789491920868


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Aangenaam, ik ben Mijzelf

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.