Advertentie
Affaires

Affaires

0
Rank 8519 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
De filosofie van Esther Perel komt in dit erotisch liefdesverhaal tot leven.

Een liefdesverhaal dat je direct naar de keel grijpt en recht je hart binnenkomt. Speels, zinneprikkelend, hartverscheurend en ontroerend.

Een liefdesverhaal ontstaan uit waargebeurde verhalen van vrouwen die een affaire beleefd hebben of er nog middenin zitten.

Het verhaal begint als Eva Luna na een voorspellende droom haar soulmate Xander ontmoet, die ze even mag lenen, om weer mee te leren spelen.
In de rollercoaster van emoties, ontstaat een spel vol erotiek en lust, totdat de liefde mee gaat spelen en de spagaat tussen verlangen en verraad zijn intrede doet. De wanhoop, de liefde en de lust vermengen zich met elkaar en leiden uiteindelijk tot een aangrijpend, passievol einde waarin de bestemming van Eva Luna in dit affairespel zichtbaar wordt.

Is er een moraal te ontdekken in dit liefdesverhaal? Heeft het een
bedoeling?
Zou zomaar kunnen. Je kan er van alles bij bedenken: Dat het over de zin en onzin van relatietherapie gaat, dat je beter nooit aan een affaire kan beginnen of juist wel, dat het liefdesspel de moeite van het ontdekken is, zowel de romantische als de erotische variant ervan, dat je van verschillende mannen of vrouwen tegelijk kan houden, dat er spelregels zijn in de liefde die je zelf kan creëren en veranderen, dat altijd samen blijven spelen met je
geliefde de kunst is, waardoor er geen behoefte ontstaat om buitente gaan spelen en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.
Niets daarbij is van wezenlijk belang, op één ding na, dat wil dit
verhaal aan jou meegeven, als enige spelregel van het leven:
Speel het leven, speel de liefde,
wanneer het voorbijkomt.

Gebaseerd op waargebeurde verhalen van vrouwen die een affaire beleefd hebben of er nog middenin zitten. Uit discretie voor hun geliefde willen zij onbekend blijven.
Samenstelster/auteur van dit verhaal Coleta van Bekhoven staat niet op de omslag van het boek uit symboliek voor het niet (mogen) bestaan van de vrouw in een affaire.
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Minnekunst Academie
Laatste editie
15 augustus 2019
ISBN
9789082956702
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,00
E-book prijsvergelijker