Advertentie
Alleen mama. Gelukkig single met kinderen

Alleen mama. Gelukkig single met kinderen

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Alleenstaande mama’s worden al te vaak volledig in beslag genomen door hun moederrol en dagelijkse beslommeringen. De constante overlevingsmodus is vaak vermoeiend en eenzaam.

In dit boek staat de alleenstaande mama centraal. Wat kan jij doen voor jezelf om te groeien van alleenstaande mama naar een gelukkig leven als ‘staande’ mama. Het boek reikt ‘zes sleutels’ aan tot persoonlijke ontwikkeling als noodzakelijke voorwaarde om in alle levensdomeinen te groeien (financiën, werk, opvoeding, omgang met je ex, zelfvertrouwen, evenwicht tussen werk en privéleven, gezondheid …).

Het boek biedt voor de traditionele hulpverlener een kijk in het leven van een alleenstaande mama. Daarnaast biedt het een aanzet om op een oplossingsgerichte manier tegemoet te komen aan de noden en behoeften van de alleenstaande mama. Maar het is toch in de eerste plaats een zelfhulpboek voor elke alleenstaande mama.

Het boek beoogt tegemoet te komen aan de vragen waar alleenstaande mama’s mee zitten en hoe ze daar zelf een antwoord op kunnen bieden.

Josephine Malay, alleenstaande mama, is bachelor maatschappelijk assistent en volgde een postgraduaatsopleiding Oplossingsgericht begeleiden en hulpverlenen. Zij werkt als gecertificeerde life coach bij AlleenMama. In die hoedanigheid helpt zij alleenstaande mama’s bij het terugvinden van hun balans en financiële vrijheid zodat zij kunnen genieten van een vervuld leven.

ISBN: 9789463711593
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
156
Uitgeverij
Gompel&Svacina bvba
Laatste editie
18 september 2019
ISBN
9789463711593
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic