Advertentie
2391-75c169de0a04754be306934ea5fd1fb8

Alles

9
Rank 1784 Gelezen 11 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 1
Feelgood   Topics 0

De 22-jarige Evie Groen werkt als stagiaire bij het designbureau Revolver. Ze zit vol goede ideeën, maar worstelt met haar onzekerheid en onervarenheid. Niet alleen op het werk overigens, ook op seksueel gebied. Dat maakt de verliefdheid op haar baas Jeff, die zonder gêne met haar gevoelens speelt, des te ingewikkelder. Zeker nu haar oma die ook haar beste vriendin was en bij wie ze altijd terecht kon voor goede raad, recentelijk is overleden.
Wanneer Jeff met de eer strijkt voor haar briljante idee, besluit Evie dat het tijd is voor verandering. Ze leest dat een mens voor negentig procent uit beest en voor tien procent uit beheersing bestaat. Wat, bedenkt ze, als niet het beest, maar de beheersing het probleem is? Ze moet zichzelf bevrijden. Als ze vrijer wordt in haar lichaam, wordt ze vast ook vrijer in haar leven. Tien mensen, neemt ze zich voor. Een ontdekkingstocht waarbij ze haar beheersing er stap voor stap af wil experimenteren. En nummer tien, die krijgt alles.

Tien keer vrijer is een vrolijke en avontuurlijke serie over het verlangen los te breken. Eva Fox zet met Evie Groen een grappig, innemend en eigenzinnig personage neer en creëert met haar prettige en fantasierijke schrijfstijl een nieuw genre; de erotische feelgood.

Genre
Feelgood
Literaire fictie algemeen
Serie
Tien keer vrijer (1)
Aantal pagina’s
208
Uitgeverij
Kobo Original
Laatste editie
11 augustus 2020
ISBN
9781774531716
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Gestopt met lezen

door: Jess 1 like
Als ik eenmaal begin aan een boek moet ik die uitlezen... Maar dit boek vind ik wel zo slecht dat ik gestopt ben met lezen. De manier van schrijven, het verhaal. Totaal niet pakkend. Het is misschien de stijl van schrijven, van Eva Fox, en dat is dan niet mijn smaak. Geen aanrader.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook