Meer dan 6,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Alles over roosteren en grillen

Texas runderbraadstuk, Geroosterde tonijn met rode-paprikarelish, klassiek geroosterde kip met barbecuesaus. Deze en nog veel andere geroosterde gerechten kunnen nu worden gemaakt door iedere kok, of die nu een beginner of gevorderde kok is. Masterclass Alles over roosteren en grillen is een complete kookcursus in boekvorm. Het boek begint met een beschrijving van de verschillende soorten barbecue en de basistechnieken van het roosteren en grillen. Daarna wordt verteld welke soorten vlees, vis, gevogelte en groenten het uitstekend doen op de barbecue. Ook volgt een overzicht van hoe deze ingrediënten op smaak kunnen worden gebracht met pittige specerijenmengsels of marinades, of met een smakelijke kruidenboter of een frisse salsa. De basisrecepten en technieken leren de kok stap-voor-stap alles over het roosteren bij directe of indirecte hitte, maar ook de geheimen van het roken van voedsel. Een overzicht van het benodigde gereedschap en een verklarende woordenlijst besluiten het boek. Dankzij alle informatie in dit boek kan iedere kok met het volste vertrouwen aan de slag in de openlucht en daar op de barbecue de allerlekkerste gerechten gaan klaarmaken.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Alles over roosteren en grillen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Wanneer een bekende influencer wordt ontvoerd is het aan herstellend criminoloog Jackie Laurijssen de taak om haar veilig terug te halen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Alles over roosteren en grillen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.