Advertentie

Alles volgens plan

9
Rank 410 Gelezen 9 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 2
Feelgood   Topics 0
Voor de 24-jarige Nora van Schaijk bestaat er niets anders dan haar Grote Plan: accountant (en later partner) worden bij Klaver & Van Schaijk; het accountantskantoor van haar ouders. Ze is gestructureerd, netjes, zakelijk en komt altijd haar beloftes na. Wanneer ze echter op het punt staat om te starten met haar praktijkopleiding, wordt het testament van haar oma bekend gemaakt.
Nora herinnert zich opeens weer dat ze oma Ellie op haar sterfbed beloofde haar as uit te strooien. Ze wist alleen niet dat dit in oma's oude Fiat 500 Topolino uit 1955 moet. En ze wist al helemaal niet dat ze per dag de bestemming voor de volgende dag te horen zal krijgen.
Toch besluit ze haar belofte na te komen en zet ze haar carrièreplannen in de wacht voor de reis van haar leven, want die bevat zo'n beetje alles waar ze niet van houdt: verrassingen, onverwachte wendingen en onbekende bestemmingen. En als ze dan ook nog reisjournalist Rens ontmoet, die in alles haar tegenpool is en niets volgens plan doet, is de ramp compleet. Want hoe plan je een reis als er constant dingen niet volgens plan verlopen?
Genre
Feelgood
Aantal pagina’s
252
Uitgeverij
Dutch Venture Publishing
Laatste editie
03 augustus 2020
ISBN
9789403605418
+

Boekinformatie wijzigen
3 keer bewerkt, laatste bewerking door Miranda Peters
Rapporteer deze bijdrage

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Kan Nora zich redden zonder haar geliefde planning?

door: SheilaV 1 like
Als er drie dingen zijn die Nora belangrijk vindt, dan zijn het wel structuur, planning en doen wat je belooft. In haar Grote Plan ligt al precies vast wat ze wil, en hoe ze daar kan komen. Een belofte aan haar inmiddels overleden oma past eigenlijk niet in dat plan, maar beloftes moet je...

Mooie, memorabele roadtrip die zet tot nadenken

door: Ivette met een I 1 like ebook
Nora heeft een sterk gevoel van plichtsbesef wanneer het om beloftes gaat. Eenmaal beloofd is en blijft beloofd, niets en niemand zal de belofte breken. Breekt iemand een belofte aan haar, dan zal diegene dat weten ook. Zelf zorgt ze er koste wat kost voor dat ze nooit een belofte breekt, omdat ze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook