Bagels en een bakkie troost
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 90 4 91 3 26 2 3 1 0

Bagels en een bakkie troost

210

Rank 847 Gelezen 217 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 146 Favoriet 13 Recensies 20
Feelgood Lijsten 1   Topics 0
Lange tijd heeft Marit iedereen uit haar omgeving, maar vooral zichzelf, voorgehouden dat ze perfect gelukkig is als vrijgezel en het prima redt in haar eentje. Ze heeft genoeg levenservaring opgedaan om te weten dat ze geen relatie wil en is gewend voor zichzelf te zorgen. Trouwens, ze heeft haar handen vol sinds ze vier jaar geleden na het overlijden van haar ouders hun zaak én de opvoeding van haar inmiddels zeventienjarige broer Manuel heeft overgenomen.

Toch voelt ze zich de laatste tijd rusteloos en begint ze aan van alles te twijfelen. Doet ze het wel goed met Manuel? Wat wil ze verder met haar leven?
Wanneer ze tijdens een avondje stappen dan ook nog eens wordt geconfronteerd met haar ex, besluit ze meer nodig te hebben dan het gebruikelijke bakkie troost dat ze normaal gesproken in haar Bagels & Beans vestiging aan haar klanten serveert. Gelukkig vindt ze een tequilamaatje. Alleen blijkt hij het uiteindelijk niet gemakkelijker te maken voor haar...
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
300
Uitgeverij
Dutch Venture Publishing
Eerste editie
17 januari 2022
Laatste editie
17 januari 2022
ISBN
9789493265004


Boekinformatie wijzigen


Recensies (20)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Bagels en een bakkie troost

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken