Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Beautiful disaster

Een uit de hand gelopen weddenschap…
Het was niet ik alleen en hij alleen –
wat wij samen waren, dat was uitzonderlijk.

Abby doet haar best om haar duistere verleden te vergeten. Ze gedraagt zich dan ook voorbeeldig: ze rookt of drinkt niet, vloekt niet en zorgt dat ze haar zaakjes altijd goed op orde heeft. Wanneer ze als eerstejaars aankomt op de universiteit wordt haar kans op een nieuw leven al snel gedwarsboomd door Travis, die daar bekend staat als Mr. Onenightstand.
Travis is de ultieme charmeur en windt alle vrouwen op de campus om zijn vinger. Abby is de enige die niet geïnteresseerd is in hem en dat fascineert hem eindeloos. Abby wijst hem af, maar hij krijgt haar via een weddenschap toch in zijn macht…
Beautiful disaster is een internationale bestseller. Het wordt verfilmd door de regisseur van de film After We Collided, met in de hoofdrollen Cole Sprouse en Virginia Gardner.
Toon details

Redactionele recensie

Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Beautiful disaster het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Het boomhuis in het bos van TJ Klune is door de Hebban Crew gekozen tot het Hebban Boek van de Maand in oktober. Een geweldig boek voor jong en oud!

Reageren op Beautiful disaster

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.