Advertentie

Ben jij een cheetah?

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0

Tristan wordt met een vrachtwagen naar de dierentuin gebracht. Na een paar weken ligt hij lusteloos op de vloer van zijn hok. Hij wil bijna geen hap vlees meer eten. Fred en Henk, de oppassers, vragen zich af wat Tristan voor een dier is. Als het een cheetah is, kan hij 110 km per uur rennen volgens internet. 'Maar deze rent toch niet?', vraagt Fred. Even denkt hij na. 'Eh ... Misschien is hij kapot?', oppert hij. 'Nee oen,' zegt Henk, 'we moeten hem testen ...' Dit boek is niet zomaar een boek! Het gaat over een cheetah, maar eigenlijk gaat het over meer ...

Het boek is bedoeld voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen als steuntje in de rug. Dit boek biedt jou als ouder / leerkracht / begeleider de gelegenheid om met kinderen in gesprek te gaan over de uitdagingen waar zij tegenaan lopen. Eventueel samen met het boek '7 Uitdagingen' kun je de belangrijkste interventie doen die mogelijk is met je kind: erover praten. Dit boek biedt de mogelijkheid om op luchtige wijze belangrijke thema's aan te snijden. Samen op weg om oplossingen te vinden!

+


Genre
Junior
Aantal pagina’s
42
Eerste editie
01 januari 2013
Laatste editie
20 mei 2021
ISBN
9789081916721


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Ben jij een cheetah?

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken