Advertentie

Bij mij zou het niet waar zijn

1

Rank 3457 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
'Bij mij zou het niet waar zijn'. Elle De Leeuw heeft het honderden keren gedacht wanneer ze hoorde hoe er bij sommige zwangere vrouwen ineens een steekje los leek te zitten, of wanneer ze een mama in een onverstaanbare taal tegen haar baby hoorde brabbelen. Ze wist perfect hoe zij het ging aanpakken ... tot ze zelf mama werd!

Elle vertelt op een komische manier over 23 situaties die volledig anders liepen dan gepland. Eerlijke, herkenbare en hilarische anekdotes die duidelijk maken dat je het ouderschap niet kunt plannen, aangevuld met prachtige illustraties. Het perfecte boek voor aanstaande ouders die op dat moment nog denken 'Bij mij zou het niet waar zijn', of voor ouders die ondertussen al aan den lijve hebben ondervonden dat het dus allemaal toch waar is en zich 100% herkennen tijdens het lezen van dit boek. Bij een kopje koffie of thee dat ze zonet voor de vijfde keer opwarmden uiteraard.
+


Genre
Non-fictie
Illustraties
Tasja Van Rymenant
Aantal pagina’s
167
Uitgeverij
Uitgeverij Lannoo
Eerste editie
01 januari 2021
ISBN
9789401474511


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Bij mij zou het niet waar zijn

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken