Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Black-out

Regelmatig beroepen verdachten zich erop dat ze zich weinig tot niets kunnen herinneren van het plegen van de misdaad waarvan ze worden verdacht. Ze geven aan een black-out te hebben gehad of dat veinzen ze. Er wordt bijvoorbeeld een moord gepleegd tijdens een black-out van de dader. De vraag is of het echt een black-out is of toch opzet en dus een geveinsde black-out. De spannende verhalen in deze bundel draaien om de verschillende vormen waarin een black-out zich kan manifesteren.

Black-out bevat verhalen van Nederlandse en Vlaamse schrijvers, met: Patricia Bouwhuis-Ooyevaar, Henk de Klerck, Afke van Beek, Bruno Lowagie, Margareth Hillebrandt, Anna van Gelderen, Angelique Suijdendorp, Karin Bisschops, Mieke van Wieringen, Gert-Jan van den Bemd, Marieke Jongejan, Sofie De Braekeleer, Merel van Stiphout, Carolien Cramer, Hedwig Meesters en de op uitnodiging schrijvende LetterRijn-auteurs: Era Richmen, Annet Hulst, Rob Bakker, Franziska Weissenbacher en Johnny Bollé.
Toon details

Recensies (5)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Black-out het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Black-out

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.