Advertentie

Brabbelepoepsie

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
In de debuutbundel Brabbelepoepsie – verhalen over kleine mensen – schotelt de taalminnaar Jan Lavrijsen u met een heel eigen stem een aantal originele verhalen voor. Meeslepende, hilarische en lyrische vertellingen die gebaseerd zijn op ware gebeurtenissen en op verbeelding. Herinneringen uit het leven van de schrijver vormen daarbij een wezenlijke bron van inspiratie. Feit en fictie lopen naadloos in elkaar over, in stemmingen die als romantisch te bestempelen zijn, met een lach, een traan en onverwachte wendingen. U vindt twee verhalen en een novelle: over een jeugdig avontuur, een kluchtige satire, en een vrolijke én aangrijpende geschiedenis in een soms welhaast mythische, zelfs mystieke sfeer.
Aan een vroege lezer ontlokte het boek deze uitspraak: “Je maakte een tranendal van mijn dag. In één ruk las ik Brabbelepoepsie uit. Betoverend en ontroerend. Zo mooi!”
Website: https://www.roselo.nl
Auteur Jan Lavrijsen (Reusel, 1950) woonde en werkte jarenlang als sociaal-geograaf in het buitenland, en is een fervent liefhebber van muziek, wetenschap en literatuur.
+


Genre
Korte verhalen , Literatuur & Romans
Verhalenbundels
Aantal pagina’s
144
Uitgeverij
LavrijsenPublishing
Eerste editie
02 augustus 2021
Laatste editie
02 augustus 2021
ISBN
9789090348834


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Brabbelepoepsie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken