Advertentie

Cardaelus

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Cardaelus was de jongste Voorbestemde, die sinds het ontstaan van de geschreven taal, de taak kreeg om de legendarische reis naar de Grimmbaum te volbrengen.
Na gedegen voorbereidingen, begon zijn tocht aan de voet van de gerimpelde Knot, een natuurlijke uitstulping, die uitnodigend toegang verschafte tot wat leek op een grote hal. De Knot had zichzelf, duizenden jaren geleden, boven de grond geworsteld, haar contouren met littekens bezaaid.
Vanaf het dak van dit bouwsel kon hij de Boom goed zien. Vele eeuwen had de ijzige wind in de winter haar kille adem langs de schors geblazen en sneeuw en hagel op de de Grimmbaum losgelaten. In de warme zomers schroeide de verzengende zon de verweerde bast. Op haar lijf zag hij de gezichten, verzonken in een mysterieuze verstrengeling van hout. 's Avonds in de schaduw keken ze je aan, de oude gerimpelde wachters die de legendarische boom bewaakten….
Cardaelus wist het zelf nog niet maar zijn keuzes zouden het evenwicht verstoren, ten goede of ten kwade. De verschuiving was onomkeerbaar en een nieuw tijdperk ontwaakte.

Over de schrijver:
Rene Vrijens is geboren in Maastricht op 28-06-1966. Na de middelbare school is hij in militaire dienst gegaan, waar hij bijna 15 jaar diende als logistiek officier bij de Koninklijke Landmacht. Na terugkeer van een missie in voormalig Joegoslavie kreeg hij de mogelijkheid om psychologie te gaan studeren. Deze kans greep hij aan en op zijn 39ste studeerde hij Cum Laude af aan de Universiteit van Amsterdam.
Aansluitend werd hij geplaatst bij de Militaire Geestelijke Gezondheidszorg, alwaar hij als psychotherapeut werkzaam is.
Zolang hij zich kan heugen, is hij een grote liefhebber van fantasy en science fictionverhalen in zowel boeken als films.
In 2010 startte zijn carriere als hobby schrijver.
+


Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Rene Vrijens
Eerste editie
10 november 2020
Laatste editie
10 november 2020
ISBN
9789492597571


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Cardaelus

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.