Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 4 3 4 2 1 1 0

Carson

13

Rank 447 Gelezen 14 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Ontmoet de Bad-broers: vier superknappe miljardairs die halsoverkop verliefd worden op hun leading ladies.

Alles is stouter in het donker...

Als oprichter van een miljoenenbedrijf in internationale beveiliging is Carson Bad de beste in het ontmaskeren van geheimen. En dus weet hij als geen ander dat het geen goed idee is om relaties te verzwijgen. Toch deed hij dat zelf jarenlang met zijn beste vriendin en geheime minnares, Tawny Bishop. Ze bracht rust en duidelijkheid in zijn leven, zowel in de slaapkamer als daarbuiten. Tot die ene nacht waarin alles veranderde.

Tawny is niet langer een naïeve student. Ze is een gerespecteerd parfumist en woont in Parijs. Ze heeft meer dan genoeg inkomsten, en ook meer dan genoeg eenzame nachten om te denken aan de enige man van wie ze ooit gehouden heeft - en waarvan ze is weggevlucht al die jaren geleden. Ze moet verder met haar leven, maar hoe gaat dat lukken als haar hart nog steeds aan Carson toebehoort?

Misschien was het niet het beste plan om onaangekondigd op te duiken midden in de nacht, maar Tawny heeft het al tien jaar lang op safe gespeeld. Nu is ze terug in Carsons leven en hij is vastberaden om niet nog een keer dezelfde fout te maken. Het enige probleem: hij heeft geen idee waar het de eerste keer is misgegaan.

***

Bad Boys in het donker is een serie van romance-verhalen die je ook los van elkaar kunt lezen:

Mick
Dylan
Carson
Brett
+


Genre
Feelgood
Serie
Bad Boys in het donker (3)
Aantal pagina’s
268
Uitgeverij
Kobo Original
Eerste editie
05 januari 2023
Laatste editie
05 januari 2023
ISBN
9781774538531


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Jolandavbs
Rapporteer deze bijdrageReacties op: Carson

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.