Meer dan 6,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Chef en Sommelier

De spannende wisselwerking tussen wijnen en gerechten is voor velen nog mysterieus. Iedereen wil graag dat de combinatie mooi is, maar hoe doe je dat? "Smaakprofessor" Peter Klosse van sterrenrestaurant De Echoput is op bezoek gegaan bij toonaangevende chefs en sommeliers. Hij sprak over hun drijfveren en proefde hun combinaties. Ze staan beschreven in dit boek. Ze werden ook allen op de proef gesteld door het spontaan verzinnen van een gerecht bij een meegenomen fles wijn. Het resultaat is een boek met inspirerende portretten en idee?n. Topfotograaf Jan Bartelsman was er steeds bij. Hij fotografeerde de sessies en de gerechten. Dit boek is een must voor iedereen die van gastronomie houdt en er meer van wil weten.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Chef en Sommelier het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Is Liften naar de hemel van Lex Paleaux jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is Beladen huis van Christien Brinkgreve jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is Het huis met de palm van Esther Verhoef jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is De verwarde cavia terug op kantoor van Paulien Cornelisse jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is Meneer Putmans ziet het licht van Hendrik Groen jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Elena moet haar vermiste opa terugvinden in een magische en mysterieuze wereld vol met mythische wezens. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Chef en Sommelier

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.