Advertentie

Cruise

25

Rank 2779 Gelezen 28 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 23 Favoriet 1 Recensies 1
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0
Onheilszwanger entertainment van de buitencategorie

Een vrouw die onophoudelijk haar ‘in zichzelf gekeerde blik’ oefent voor de spiegel. Een progressieve journalist die geplaagd wordt door racistische dromen. Een priester met een onaangestoken sigaar. Een would-be geniale detective met lakschoenen aan zijn voeten. Een dame wier absolute schoonheid dagelijks bewijst dat smaken helemáál niet verschillen. Een hamburgerkramer die niet tegen de geur van gebakken uien kan. Een kapitein die de toekomst van zijn schip deksels somber inziet. En een vlieg. Het zijn maar enkele van de personages aan boord van de Calm Sea tijdens een zesdaagse ‘bezinningscruise’ op de Noordzee. Maar kabbelende kalmte is wel het laatste waarop de lezer getrakteerd gaat worden.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
De Arbeiderspers
Eerste editie
03 september 2019
Laatste editie
03 september 2019
ISBN
9789029537032 , 9789029537186


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Keuze van de redactie
Marvin O. Hebban Recensent

Snedig, grappig, maar er zat meer in

door: Marvin O. 1 like

Kapitein Verdussen had op een blauwe maandag een lumineus idee: hij besloot een boot op te knappen en cruises te organiseren op de Noordzee. Geen luxecruises, maar bezinningscruises voor mensen die tijd nodig hadden om hun leven te overdenken. Gedurende zes dagen vertoeven ze op de boot zonder...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Cruise

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken