Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Dansen op de rivier
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Dansen op de rivier

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Dansen op de rivier

Lees het verhaal van twee vrouwen, die elkaar ontmoeten in Peru. Twee vrouwen die elkaar nodig hebben om te groeien. Een verhaal over verbinding tussen twee werelden, tussen hoofd en hart, tussen wetenschap en de wereld van levende energie. Maar ook tussen het verleden, het nu en het verlangen naar een plek om te kunnen blijven. Misschien is die plek niet ergens, maar leidt het pad naar iemand of naar jezelf.

Marijke Buursink neemt je op filmische wijze mee naar verschillende plekken in de wereld van nu en die van een ver verleden. Ze hanteert een fijn ritme dat vlot leest en ze verbindt je met Laura en Muraika. Een boek dat je aanzet om na te denken over je eigen levenspad en over grote thema’s die op meerdere lagen met het verhaal verweven zijn. Een roman om over na te praten.

Over de auteur:

Marijke Buursink (1954), woonachtig in Zuidwolde (Groningen), studeerde na haar Gymnasium B als Germanist af op de Faust van Goethe. Ze studeerde filosofie, Nederlands en - met een beurs - literaire receptietheorie in Konstanz.

Van 1980 tot 1998 was zij docente Duits en Nederlands aan de Vrije School in Groningen. Daarnaast vertaalde zij werk van onder andere Rudolf Steiner.

In 1998 gooide zij beroepsmatig het roer om en werd zij uitvaartverzorgster. In 2006 startte zij een uitvaartonderneming, die zij combineerde met een praktijk voor rouw- en verliesverwerking.

Marijke is moeder van drie zoons en heeft vijf kleinkinderen.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
280
Uitgeverij
Uitgeverij Nobelman
Eerste editie
25 november 2022
Laatste editie
25 november 2022
ISBN
9789491737909


Boekinformatie wijzigenReacties op: Dansen op de rivier

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken