Advertentie

Dat kunnen we regelen

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Chaperonnes, kandidaten en gearrangeerde huwelijken zijn lang niet alleen voorbehouden aan de heldinnen van een Jane Austenroman. Ze zijn immers dagelijkse kost voor ons hoofdpersonage op haar zoektocht naar de ware liefde.

Huda Fahmy, bekend van de briljante comic Yes, I'm Hot in This, vertelt hoe ze haar man ontmoette en met hem trouwde. Ze neemt de lezer mee langs de ongeschikte huwelijkskandidaten, roddelende tantes en maatschappelijke verwachtingen en illustreert op een open en hilarische manier hoe het is om als belijdende moslimvrouw in de eenentwintigste eeuw een man te zoeken.

Het verhaal van Fahmy biedt een opmerkelijke en persoonlijke kijk op het evenwicht tussen onafhankelijke keuzes en het respecteren van tradities.

Huda Fahmy is een Amerikaanse comicartist. In haar comics illustreert ze uit het leven gegrepen ervaringen als praktiserende moslima met een fikse dosis humor. Haar doel is om te tonen dat humor ons verzoent, hoe verschillend we aan de oppervlakte ook lijken. We ervaren immers allemaal liefde, misverstanden, woede en zo nu en dan een diep verlangen naar pizza.
+


Uitgeverij
Pelckmans
Eerste editie
19 februari 2021
Laatste editie
15 april 2021
ISBN
9789463832892


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Dat kunnen we regelen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.