Advertentie

Dav Iven: van zwaarden en zangers

2

Gelezen 2 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Fantasy & SF Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0

Dav Iven is te downloaden voor de prijs die je zelf wilt betalen.

Een opstand lang was het volk van Edèl strijdbaar en eensgezind, maar jaren na de onafhankelijkheid zingen de zangers luider dan de zwaarden. De verzetshelden van weleer verruilden hun trouwe ros voor de troon, en de strijdkreten van hun gevolg beginnen met iedere dag verder te verstommen. De wereld, intussen, wordt er allesbehalve genadiger op. In het noorden broeden de voormalige overheersers nog altijd op vergelding, terwijl westwaarts de Ilianen in een bloedige patstelling verwikkeld zijn. Misnoegde heren ondermijnen het rijk van binnenuit, en een nieuwe generatie opstandelingen verenigt zich in de strijdlustige davs. Intriges, bondgenootschappen en persoonlijke vetes doen het rijk op haar grondvesten schudden, terwijl de enkeling vanuit de warmte van haardvuuren bepaalt over de levens van duizenden. Dit is het verhaal van zes zielen in de kou.

 

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Uitgeverij
Spectral White Media
Eerste editie
29 mei 2015
Laatste editie
29 mei 2015
ISBN
9789082372908


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (1)

Keuze van de redactie

Pay-what-you-want voor dit fantasydebuut

door: Tanja Krone 1 like

Dav Iven is het debuut van Julian Tunru. Het is een historische roman, in een fictieve wereld. Het wordt uitgegeven door Spectral White Media en is digitaal te verkrijgen op basis van pay-what-you-want. Op de website van het boek zijn de personages te vinden, een kaart en een korte geschiedenis....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Dav Iven: van zwaarden en zangers

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.