Advertentie

De Apocalyps kwam later

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Een tienjarig jongetje gaat obsessief op zoek naar zijn weggelopen katertje en geeft weinig om zijn pasgeboren broertje. Een misantropische negentienjarige studente valt als een blok voor een twintig jaar oudere man. Een grensdorp dat wordt gerund door een psychotische burgemeester en waarin vier buitenbeentjes uit verveling het ultieme misdrijf beramen. Een bejaarde vrouw bundelt haar krachten om te zorgen voor haar dementerende man, waarmee ze een pijnlijke geschiedenis verbergt. Een Engelse pornoacteur probeert een geheim waterdicht te houden en laat zich door zijn collega meetrekken naar de rioolbuizen van de seksindustrie. In de tussentijd is George W. Bush tot president van Amerika verkozen, wordt Maxima het tortelduifje van Willem-Alexander, springt Herman Brood van het Hilton af, vindt er een felle muziekconcurrentie plaats tussen One Day Fly en de Hippolytushoefdans, en staat er een gebeurtenis te wachten die de wereld zal doen veranderen; ook al komt dat laatste niet voor iedereen gelegen.

Cazimir Maximillian (1990) is een excentrieke schrijver die zijn vingers brandt aan zeer omstreden onderwerpen. Hij is laagopgeleid, momenteel werkloos en woont op Wieringen.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
612
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
07 januari 2020
Laatste editie
15 april 2020
ISBN
9789402136760


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: De Apocalyps kwam later

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken