Advertentie
De bijbel van de Indonesische keuken

De bijbel van de Indonesische keuken

2
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.
Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
496
Uitgeverij
Carrera
Laatste editie
23 juni 2020
ISBN
9789048853816 , 9789048853823
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic