Advertentie

De dans van de tulpen

49

Rank 17 Gelezen 49 Aan het lezen 11 Wil ik lezen 228 Favoriet 2 Recensies 20
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Spots 2   Topics 0   Leesclub
Natalia, een bekende radiopresentatrice, wordt overreden door een trein. De machinist is haar man. Als hij haar ziet, vastgebonden op de rails met een delicate tulp in haar handen, is het al te laat. De felrode bloem is even mooi als zeldzaam in november. De heftige moordscène wordt live uitgezonden op Facebook. En Natalia blijft niet het enige slachtoffer…

Een ondoorgrondelijke moordenaar met een verontrustende handtekening: bloedrode tulpen die achterblijven bij de vermoorde vrouwen. De slachtoffers hebben geen enkele relatie met elkaar, behalve steeds die vreselijke enscenering van hun dood en de griezelige aanwezigheid van verse tulpen in een seizoen waarin ze niet horen te bloeien.

Inspecteur Ane Cestero reist af naar de regio om de complexe en hyperintelligente moordenaar in de val te lokken, een moordenaar die de schoonheid, rust en natuur van Urdaibai voor altijd zal veranderen.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
Eerste editie
08 september 2020
Laatste editie
10 september 2020
ISBN
9789401612951 , 9789401612937


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (20)

Keuze van de redactie
Laura Hebban Recensent

Interessante personages, fijne schrijfstijl en constante spanning

door: Laura 1 like ebook

Ibon Martín begon zijn literaire carrière met het schrijven van reisliteratuur. Hij is vooral gefascineerd door het Baskische landschap, waar hij geboren en getogen is. In 2013 publiceerde hij een historische roman over het Baskenland en daarna volgde een thriller-vierluik dat zich ook in die...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De dans van de tulpen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.