Advertentie
De eerstverlorene
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 45 4 130 3 59 2 1 1 0
VN:

De eerstverlorene

235

Gelezen 329 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 93 Favoriet 17 Recensies 15
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 2 Spots 3   Topics 0

Slechts een paar uur nadat ze elkaar eeuwige trouw hebben beloofd, worden David en Melanie Brandt op brute wijze vermoord. Iemand is hun luxe bruidssuite in San Francisco's chicste hotel binnengedrongen, heeft het pasgetrouwde stel neergestoken en als aandenken hun trouwringen meegenomen.

Inspecteur Lindsay Boxer heeft een slecht gevoel over de zaak en is bang dat dit pas het begin is. Wanneer korte tijd later net buiten de stad een pasgetrouwd stel wordt vermist, worden haar vermoedens bevestigd: ze heeft met een seriemoordenaar te maken.

Helaas dreigt het politieonderzoek al gauw vast te lopen en Lindsay raakt gefrustreerd door het gebrek aan voortgang. Ten einde raad bespreekt ze de zaak met Claire Washburn, de patholoog-anatoom, en met journalist Cindy Thomas. Als openbaar aanklager Jill Bernhardt zich bij het drietal voegt, blijkt dat de vier vrouwen samen over meer aanwijzingen beschikken dan zij oorspronkelijk dachten. Vastbesloten om de moordenaar zo snel mogelijk te stoppen, besluiten zij hun krachten te bundelen en informatie uit te wisselen. Maar dat moet dan wel buiten het officiële onderzoek om gebeuren, en op eigen risico...

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Pockets spanning
Oorspronkelijke titel
1st to Die
Serie
Women's Murder Club (1)
Vertaald door
I. van der Elskamp
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
01 april 2002
Laatste editie
07 juli 2008
ISBN
9789022985991 , 9789046110591 , 9789046113172
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (15)

Keuze van de redactie
Eric Herni Boekverkoper

Een nieuw concept

door: Eric Herni 1 like
waarbij Pattersons schrijfstijl zeer herkenbaar blijft, maar waar hij zich toch van een wat andere kant laat zien.,Het is James Patterson weer gelukt! Na de boeken met Alex Cross heeft hij nu een tweede reeks gemaakt met een nieuwe, dit keer vrouwelijke, hoofdpersoon. The Women's Murder Club is de...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De eerstverlorene

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken