Advertentie

De Geliefden

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
De Geliefden vertelt het verhaal van Jacqueline en Rosa. Als twintigers hebben ze een intense relatie, maar als er keuzes over de toekomst gemaakt moeten worden, gaan ze uit elkaar. Na de breuk slaan ze ieder een tegenovergestelde richting in. Jacqueline maakt carrière, hijst zich dagelijks in kostbare mantelpakken en koopt een Range Rover omdat alle mannen bij haar op kantoor ook zo’n auto hebben. Rosa gaat daarentegen op zoek naar een holistischer manier van leven, heeft geen vaste verblijfplaats, werkt op boerderijen en boomgaarden in Italië, Noorwegen en Ierland en is altijd platzak.

Na veertig jaar, als Rosa het zwerven moe is en Jacqueline net met pensioen is gegaan, kijken ze terug. Ze vragen zich af of de keuzes die ze gemaakt hebben – weggaan of blijven, werken of losbreken – de juiste waren.
Hebben ze geleefd zoals ze wilden? Zijn ze veranderd na al die jaren? En waarom blijven ze aan elkaar denken? In haar weergaloos geestige en trefzekere debuut maakt Willemijn Kranendonk de rekening op van twee uiteenlopende vrouwenlevens.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V.
Eerste editie
14 januari 2022
Laatste editie
14 januari 2022
ISBN
9789028213029


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: De Geliefden

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken