Advertentie

De gulle gever

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Karin krijgt onverwacht een cheque van drieduizend dollar in haar brievenbus. Toch besluit ze het geld niet te accepteren, de gulle gever verwacht ongetwijfeld een tegenprestatie.

Wanneer Karin Palmer aan een onbekende man voor de grap ruim drieduizend dollar vraagt, verwacht ze natuurlijk niet dat er de
volgende dag een cheque bij haar in de bus ligt. Met dat geld zou ze haar autobus kunnen laten repareren; die ze hard nodig heeft voor haar bedrijfje. Toch besluit ze het geld niet te accepteren; de gulle gever wil ongetwijfeld een tegenprestatie. Blake Connors is echter vastbesloten haar te helpen met haar zaak, 'en al snel heet ze meer opdrachten dan ze aankan — opdrachten die ze eigenlijk niet leuk vindt. Hoe kan ze deze aantrekkelijke man duidelijk maken dat haar manier van zakendoen haar prima bevalt en dat hij haar op een geheel andere manier gelukkig zou kunnen maken?

Genre
Feelgood
Aantal pagina’s
156
ISBN
9034708829
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic