Advertentie
De hamster in je brein

De hamster in je brein

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Dit boek gaat over hoe je duurzaam gewichtsverlies kunt realiseren. Dr. Felix Kreier en Dr. Maarten Biezeveld, beiden kinderarts in Amsterdam, benoemen waarom het zo moeilijk is om na een korte, soms succesvolle afvalpoging, je gewicht ook echt verlaagd te houden. Aan de hand van de 'Hamster-methode' leggen ze uit hoe je het wél moet aanpakken.
Op het moment dat we besluiten gewicht te willen verliezen en daarnaar gaan handelen, komen verschillende hersengebieden met elkaar in conflict. Hoe sneller dat gewichtsverlies, zoals bij een crashdieet, hoe groter dat conflict wordt en hoe kleiner de kans op succes blijkt te zijn. Door deze hersengebieden beter op elkaar af te stemmen helpt De hamster in je brein-methode, je bij het behalen van je doel: blijvend en gezond gewichtsverlies.
Dr. Felix Kreier promoveerde in het Nederlands Herseninstituut, op de invloed van hersengebieden op overgewicht. Als kinderarts heeft hij onder andere een specialistisch spreekuur, voor kinderen met overgewicht in Amsterdam.
Dr. Maarten Biezeveld promoveerde op het onderwerp van afweerstoornissen bij kinderen. Naast zijn werk als kinderarts in Amsterdam, is hij ook werkzaam als coach voor collega-artsen.
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
Laatste editie
14 mei 2020
ISBN
9789461562630
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic