Advertentie
De handen van de geliefden

De handen van de geliefden

10
Gelezen 12 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 3 Favoriet 2 Recensies 5
Literatuur & Romans Artikelen 2   Topics 0
De semi-autobiografische roman "De handen van de geliefden" vertelt over de wanhoop en pijn van een moeder als haar kind zich onder invloed van zijn vader van haar afwendt.
In een herstellingsoord onderzoekt Elsa haar verleden. Haar handen staan in brand. Niet alleen door een burn-out en RSI, maar ook door wat ze haar zoontje heeft aangedaan. Hoe is het zover kunnen komen, dat ze haar kind niet meer in de ogen kan kijken?

De vriendschappen tussen de groepsgenoten en de liefde die zich tussen Elsa en een andere patiënt ontwikkelt, lijken veel belovend. Maar mensen met een burn-out zijn kwetsbaar en misbruik ligt op de loer. De draaikolk van gebeurtenissen waar Elsa ongewild in verzeild raakt, dwingen haar een keuze te maken die verstrekkende gevolgen heeft voor haarzelf en haar gezin.

Over de auteur
Wil van Bree is een bevlogen schrijfster en kunstenares. Ze is werkzaam als regisseur, dramadocent en actrice en verzorgt vanuit eigen bedrijf dat trainingen voor bedrijven, scholen en politie. Geïnspireerd door een heftige periode in haar leven schreef zij het boek 'De handen van de geliefden'.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
403
Uitgeverij
Godijn Publishing
Laatste editie
06 mei 2017
ISBN
9789492115324
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Lezerswaarderingen

5 3 4 4 3 2 2 1 1 0

Artikelen over De handen van de geliefden

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (5)

Overleven

door: ankiewijbenga 1 like
Dit boek gaat over overleven in een maatschappij die je boven het hoofd groeit. Waarin je achter de feiten aan loopt en met lege handen eindigt. Handen die gemaakt zijn om vast te houden en lief te hebben. Jammer dat het in de verleden tijd is geschreven.

Speelt met je gevoelens

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Elsa heeft een burn-out en besluit om zich te laten opnemen in een herstellingsoord. Ze moet huis en haard achterlaten en weer tot zichzelf komen. Ze moet vrede zien te krijgen met haar verleden. Ze komt terecht in een groep mensen, die allemaal hun eigen problemen hebben. Vriendschappen...

Keuzes maken

door: Wendy Wenning 1 like
Deze roman is gebaseerd op de werkelijkheid. De personages zijn in de verbeelding van de schrijfster een eigen rol gaan spelen en de ontwikkeling van de plot is heel fictief. Elsa is altijd maar bezig. Of ze is aan het werk, of haar huishouden aan het doen of zorgen voor haar man en kinderen. Ze...

De handen van de geliefden

door: Hanneke Tinor-Centi 1 like
De semi-autobiografische psychologische roman “De handen van de geliefden” vertelt over de wanhoop en pijn van een moeder als haar kind zich, onder invloed van zijn vader, van haar afwendt. “Elsa luisterde naar de verdwijnende voetstappen van Paul in de gang, terwijl ze op de knokkels van...

Goede schrijfstijl, verhaal is minder

door: Marc-Jan van Dam 1 like
Met dit boek bewijst Wil van Bree te kunnen schrijven. Menig zin is zo geformuleerd dat ik mij in een literair werk waande. De tekst was verder ook bijna helemaal foutloos en goedlopend. Over het verhaal was ik echter minder te spreken. Ik was van te voren echter al gewaarschuwd! ‘Dit is geen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook