Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
De ideale dochter
  Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 10 3 9 2 2 1 0

De ideale dochter

23

Gelezen 29 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 31 Favoriet 2 Recensies 3
Feelgood   Topics 0

De ideale dochter is een gloednieuwe roman van bestseller auteur Amanda Prowse. Ooit had Jacks een droom. Ze droomde van een succes­volle carrière en wilde verre reizen maken. Ze wou een prachtig huis aan de kust en 's avonds met haar man op het strand naar de sterren turen. Maar het liep anders. Eerst kwam Martha, en toen Jonty. En als er bij haar moeder Altzhei­mer wordt geconstateerd, nemen ze haar in huis om te verplegen. Het kleine huisje was vol nu. Jacks dromen kwamen niet uit maar hoopt haar dochter wel een mooie toekomst te kunnen geven. Dat zal wel lukken, toch?
Over Verhaal van een moeder:
Met een vlotte schrijfstijl neemt de schrijfster je mee in het schrijnende verhaal van het stel. Bij het dichtslaan van het boek zindert het een tijdje na, en de personages laten je als lezer moeilijk los.
- The bookgirl.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
302
Uitgeverij
Aerial Media Company B.V.
Eerste editie
08 februari 2016
Laatste editie
17 maart 2016
ISBN
9789402601084 , 9789402601091 , 9789036431941


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Keuze van de redactie

Is het mogelijk om een ideale dochter te zijn?

door: Chantal Winckens

Jacks heeft na de dood van haar vader haar baan opgezegd om voor haar aan Alzheimer leidende moeder te zorgen. Daarnaast zorgt ze ook voor haar gezin, bestaande uit twee kinderen en haar man Pete. Ze komt vaak tijd te kort om goed voor iedereen te zorgen en ook financieel heeft het gezin het niet...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De ideale dochter

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken