Advertentie
De kenniskermis

De kenniskermis

3
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie Artikelen 1   Topics 0

We worden overspoeld door kennis! Uit duizenden managementboeken, workshops en trainingen weten we alles over leiden en managen, innoveren en inspireren, veranderen en verduurzamen. Maar onze organisaties zijn bij lange na niet succesvol, onze verandertrajecten mislukken voortdurend en onze medewerkers zijn chronisch chagrijnig. Conclusie: we zijn op papier veel slimmer dan in werkelijkheid. Help! Geen paniek! Met dit boek omzeil je de kennisparadox en leer je hoe je weer plezier beleeft aan je eigen informatieoverload. De kenniskermis besluipt, confronteert en overrompelt je net zo hard als het dagelijkse leven, maar tussen de regels door ontdek je wel mooi de kracht van informatiesurvival: * Ken je brein! * Houd het klein! * Eén ding tegelijk is fijn! Bart Flos is bestsellerauteur van 'Het anti-klaagboek', 'Het anti-sleurboek' en 'Het perfecte project'. Flos is een bekend spreker en inspirator en weet als geen ander hoe mens en groep worden beïnvloed door kennis en informatie. Wat is de informatiesurvivalscore van jouw organisatie? Waar sta jij in de kenniskermis? Ook zo moe geworden van de informatiepomp? Doe de test op www.dekenniskermis.nl!

Genre
Management & Organisatie , Business & Management
Bedrijfskunde algemeen
Illustraties
Gwenda Koning Jantine Lanting
Uitgeverij
Uitgeverij Haystack
Laatste editie
01 oktober 2015
ISBN
9789461261441
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 0 4 1 3 1 2 1 1 0

Artikelen over De kenniskermis

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Zeker het proberen waard

door: karlijnvdh 1 like
Ik heb dit boek gewonnen, gewoon hier op Hebban. Eerlijk is eerlijk, anders had ik het waarschijnlijk nooit gelezen. En toch, buiten dat alles is het boek me niet tegen gevallen. Een beetje betweterig af en toe, maar misschien kwam dat wel juist omdat ik me aangesproken voelde. Onthoud bij het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook