Advertentie
De kleur uit de ruimte

De kleur uit de ruimte

1
Gelezen 1 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Een Pruisische onderzeebootkapitein die zichzelf terugvindt in de verzonken stad Atlantis. De inslag van een mysterieuze meteoor die een tomeloos kwaad uit de aarde laat ontsnappen en een hele gemeenschap in ontzetting achterlaat. In De kleur uit de ruimte, waarin een aantal van H.P. Lovecrafts favoriete en meest karakteristieke verhalen gebundeld zijn, neemt de schrijver ons, langs droom en drogbeeld, mee op een huiveringwekkende reis door zijn van nachtmerries vergeven hoofd.

Opgejaagd door zijn eigen hersenschimmen roept Lovecraft een tijdloze wereld op waarin de snelle vooruitgang in de astronomie, biologie en geologie een gruwelijk gezicht krijgt en de angst voor het onbekende regeert.
Genre
Korte verhalen , Literatuur & Romans
Vertaalde verhalenbundels
Uitgeverij
Karakters Uitgeverij
Laatste editie
10 juni 2020
ISBN
9789464071207
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Jan Stoel Hebban Recensent

We kunnen het niet bevatten

door: Jan Stoel 1 like
De jonge uitgeverij Karakters geeft drie boeken per jaar uit, ‘ondergesneeuwde’ klassiekers, in een nieuwe vormgeving en met een unieke illustratie op de cover. Na de eersteling, De Poort, een meesterlijke roman van Soseki Natsume, is nu De kleur uit de ruimte verschenen. Het bevat zes verhalen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook