Advertentie
De koffer van mevrouw Sinclair

De koffer van mevrouw Sinclair

32
Gelezen 39 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 37 Favoriet 4 Recensies 4
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0
Roberta verzamelt brieven en kaarten die ze in tweedehands boeken vindt. Wanneer ze van haar vader wat spullen krijgt van haar oma Dorothy, treft ze daartussen een brief aan van de opa die ze nooit heeft gekend, gedateerd na zijn vermoede dood. Geïntrigeerd door de datum en de inhoud van de brief gaat Roberta op zoek naar de waarheid.

Dorothy bleek ongelukkig getrouwd met Albert, die als soldaat tijdens de Tweede Wereldoorlog ging vechten aan het front. Na een vliegtuigcrash achter haar huis, ontmoette ze Jan Pietrykowski en even durfde ze weer te hopen op geluk. Maar het lot had iets anders voor hen in petto. Weldra moest ze zo n groot geheim verbergen, dat de naweeën ervan haar kleindochter vele jaren later zullen raken.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Laatste editie
03 september 2014
ISBN
9789022960592 , 9789044972115
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Anne Oerlemans Hebban Recensent

De kracht van woorden, geheimen en de liefde

door Anne Oerlemans op 09-10-2014

Louise Walters schreef met De koffer van mevrouw Sinclair een verhaal van alle generaties. Over geheimen, het moederschap, de liefde en het geluk. Een zoektocht naar waarheden uit het verleden, een zoektocht die de lezer bijblijft.

Roberta werkt in de boekhandel van Philip. Op een dag vindt ze tussen de boeken van haar oma een door haar opa geschreven brief. In de brief staan feiten die Roberta...


Lezersrecensies (2)

Een mooie liefdesgeschiedenis

door: Marieke Pots-Smits 1 like
Het onderwerp is simpel. Je vindt wel eens een briefje in een tweehands boek. Maar dat één bepaald briefje zoveel gevolgen kan hebben voor je leven, daar sta je niet bij stil.

Roberta werkt in een boekenwinkel op de afdeling tweedehands boeken. Regelmatig komt ze in de binnengekomen exemplaren...

Een mooie liefdesgeschiedenis

door: Marieke Pots-Smits 1 like
Het onderwerp is simpel. Je vindt wel eens een briefje in een tweehands boek. Maar dat één bepaald briefje zoveel gevolgen kan hebben voor je leven, daar sta je niet bij stil. Roberta werkt in een boekenwinkel op de afdeling tweedehands boeken. Regelmatig komt ze in de binnengekomen exemplaren...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook