Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De Kremlinfluisteraar
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 22 3 10 2 1 1 0

De Kremlinfluisteraar

39

Rank 60 Gelezen 40 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 87 Favoriet 1 Recensies 14
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0
Deze verontrustende roman voert de lezer naar het duistere hart van de macht in Rusland, waar oligarchen en andere vertrouwelin-gen elkaar de tent uit vechten, en waar Vadim Baranov de primaire ideoloog achter het Poetinregime is geworden. Geweld, manipulatie en desinformatie vormen de basis van Poetins macht, aldus Bara-nov, en aan hem de taak om deze chaos te orkestreren. Zijn vorige leven als avant-gardistisch theatermaker en vervolgens realityshow-producent komt hem daarbij goed van pas. De bombardementen in Tsjetsjenië, pogingen om Georgië en Oekraïne te ontwrichten: het komt allemaal uit de koker van de Kremlin? uisteraar. Totdat hij er op een gegeven moment genoeg van krijgt, en aan zijn eigen web probeert te ontsnappen.
Vadim Baranov is gebaseerd op ex-spindokter Vladislav Soerkov, beter bekend als ‘Poetins Raspoetin’, met wie Da Empoli uitvoerige gesprekken voerde voor een non-? ctieboek over propaganda.
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Atlas Contact
Eerste editie
24 oktober 2022
Laatste editie
24 oktober 2022
ISBN
9789025473891 , 9789025473907


Boekinformatie wijzigen


Recensies (14)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De Kremlinfluisteraar

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.