Advertentie

De laatste reis

13

Gelezen 13 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 1 Recensies 11
Literatuur & Romans   Topics 0

Ik hoorde hen kibbelen, maar kon niet verstaan wat ze zei. Haar stem was zacht en scherp. Ik zette vliegensvlug een stap in de richting van de trap, toen zij de deur met een ruk openzwaaide. De uitdrukking van schrik en afgrijzen op haar gezicht liet mij niet meer los. Zij had een smal gezicht en was lang, net als mijn moeder.
Als oudste dochter van een handelskoopman groeit Lily Theodora de Witt op in Amsterdam in de Gouden Eeuw. Op haar zestiende wordt ze uitgehuwelijkt aan de notaris en tevens beste vriend van haar vader. Tussentijds gaat Lily op reis naar Londen, Parijs en Oost-Indië.
Wanneer haar echtgenoot in Parijs overlijdt aan de pest, ontdekt zij een duister geheim.

+


Genre
Literatuur & Romans
Historische roman (populair)
Aantal pagina’s
324
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
Eerste editie
27 maart 2015
Laatste editie
27 maart 2015
ISBN
9789089547446


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (11)

Keuze van de redactie

De lezer krijgt geen kans om met Lily mee te leven

door: Chantal Winckens 1 like

De laatste reis is de eerste historische roman van schrijfster Claudia Tijms (1972). Ook haar volgende boek zal een historisch tintje krijgen met als onderwerp de Spaanse Burgeroorlog, maar met haar eerste roman blijft ze in de Nederlandse bloeiperiode: De Gouden Eeuw. In deze periode leeft de...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De laatste reis

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.