Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De leesclub
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 1 3 0 2 0 1 0

De leesclub

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 20 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0

In De leesclub van Puck van Amersfoort volgen we de belevenissen van vijf boekenliefhebbers die samen een leesclub oprichten.
Wat is er leuker dan samen boeken lezen? Dat vindt Trudy ook en daarom heeft ze een leesgroep gesticht. De vier andere leden heeft ze zorgvuldig geselecteerd. Eva, Marcus, Femke en Jesse zijn stuk voor stuk gek van boeken en enthousiast genoeg om levendige bijeenkomsten van te mogen verwachten. Ondanks hun verschillen kunnen de leesgroepleden het goed met elkaar vinden en ze bespreken al snel veel meer dan alleen de boeken met elkaar. Want heeft Jesse zijn date op het verkeerde spoor gezet? En is de dochter van Eva écht weggelopen? Gelukkig kunnen de leden van de boekclub altijd bij elkaar terecht voor advies. Toch?

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Uitgeverij
Loft Books
Eerste editie
05 december 2022
Laatste editie
05 december 2022
ISBN
9789047208693


Boekinformatie wijzigenReacties op: De leesclub

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken