Advertentie

De lessen van burn-out

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Wat Annegreet van Bergen nooit voor mogelijk had gehouden, overkwam haar: burn-out; ziek van te hard werken. Als journaliste bij Elsevier had ze er al vaak over geschreven. Voor haar coverstory 'Druk, druk' interviewde ze mensen die als gevolg van een te zware werkdruk overspannen geraakt waren. Maar dat zij zelf ook hard om weg was om overwerkt te raken, dat had ze niet in de gaten...
In 'De lessen van burn-out' beschrijft ze wat ze allemaal meemaakte: de oorzaken en gevolgen, het ziek zijn, het gevoel niet meer te kunnen voldoen aan allerlei verwachtingen en vooral het proces van weer overeind te krabbelen en genezing.
Haar verhaal is een hart onder de riem voor iedereen die opgebrand is en laat zien dat burn-out niet het eind van alles hoeft te zijn, maar juist het begin van een nieuw leven kan inluiden. Ook mensen die bang zijn vast te lopen zullen zich in haar verhaal herkennen en ervan leren hoe je - eerder dan zij het heeft gedaan - rust en afstand kunt nemen. 'De lessen van burn-out' is daarom waardevol voor iedereen die wel eens denkt: ik red het niet meer.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
260
Uitgeverij
Het Spectrum
ISBN
9027469024
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic